Искате да преобразите дома или офиса си?

„Колор ЪП“ е точното място за вас!

Ние сме мястото, където ще откриете всичко за декоративните бои и мазилки, както и за ремонтни довършителни дейности. С години опит в индустрията, ние сме специалистите, на които можете да се доверите.
Нашата широка гама от декоративни бои ще ви помогне да създадете персонално пространство, което отразява вашата индивидуалност и стил. Имаме разнообразие от цветове и финиши, които ще ви позволят да съчетаете и създадете уникална обстановка във вашето жилище или бизнес.
Когато става дума за мазилки, ние предлагаме висококачествени италиански продукти на фирмите Rivedil и Giorgio Graesan , както и боите на Vehro paints, които ще направят стените ви изключителни. От гладки и сатенирани покрития до текстурирани ефекти, ние имаме всичко, от което се нуждаете, за да създадете вълнуващи и интересни детайли.
Но нашите услуги не завършват само с продажбата на продукти. Нашия експертен екип е на разположение, за да ви помогне с изпълнението на проектите ви. Опитни и професионални занаятчии ще ви осигурят безпроблемно изпълнение на всяка отделна задача и ще гарантират, че резултатът отговаря на вашите очаквания.
Излезте от сивото си ежедневие – преобразете пространството около вас с „Колор ЪП“! Посетете нашите магазини и се възползвайте от нашите невероятни оферти и специални цени. За повече информация и въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

Очакваме ви с нетърпение!

Варна, ул. „Райко Блъсков“ 13
Към карта
Варна, ул. „Райко Блъсков“ 13
Към карта